søndag 7. desember 2008

Oi, to uker siden sist, ja ja bedre sent enn aldri.

Så var det på tide igjen med en liten blog. To uker siden sist, men to travle uker. Faktisk så travel at skriving ikke ble prioritert. Men nå er jeg på igjen. Fredag var det julebord på jobben på Kirkenes turisthotell, masse god mat ble satt til livs og vi hadde alle en trivelig kveld. http://www.rica.no/index.cfm?oa=hotel.display&con=670
Lørdag var vi på handletur i Naatamo i Finland, det er bare 30 min kjøring herfra. Vi bruker å ta en tur dit i ny og ne å handle, spesielt kjøtt, som er av topp kvalitet til en rimelig penge. Ellers ble lørdagen tilbrakt foran tv'n hvor vi fikk med oss all norsk suksess i kombinert i Trondheim, langrenn i Frankrike, skiskyting i Østersund og alpint i USA. Trodde ikke at norsk mesterskap i vinteridrett ble så spredd over så mange land.
OK, nok om det, idag så har jeg vært ute på en løpetur til et anlegg som snart skal åpne i byen, et nytt hotell som skal åpne en av de nærmeste dagene, sjekk linken.
http://www.kirkenessnowhotel.com/

1 kommentar:

Steinar sa...

Jag satt i helgen och kollade lite på skidorna och betecknade sporten "Norska mesterskapen med utlänska inbjudna gästeråkare".
Det värsta av allt var ju att en utlänning vann skidskyttet! DET var väl inte tanken heller...!?

Snöhotellet...ja ja, en gammal idé från grannlandet... :-)