fredag 22. januar 2010

Fantastisk flott vinter på Østlandet.










Så er det tid å skrive noen ord idet jeg, akkurat nå har meldt meg på Stenfjellrunden. Et turrenn på 42 km i Vang i Hamar, 6 februar. Her er litt informasjon om rennet.
Det er et seedingsrenn for Birkebeineren, hvilket betyr at resultatet her gir godt startspor i Birken. OK, denne helga tilbringes på hybelleiligheten i Elverum. Målet med helgen er mest mulig skimil i beina. Idag tok jeg fri fra jobben kl 12. Startet treningen fra Rena, Birken stadion og langs traseen mot Lillehammer. I lett snøvær, -5 og nykjørte spor, var forholdene perfekte. Løypa går vestover og oppover de første 17 km og ikke lenge etter det snudde jeg og gikk tilbake til Rena. det ble ca 37-38 km og 2 timer 37 minutter. En utmerket tur. Kroppen er god og kjennes som i gamle dager, nesten da.
Jeg må komentere treningsforholdene her på Østlandet, de er bare helt fantastisk. Det som er fint med å drive skisport her er at nettstedet http://www.skisporet.no/ gir deg informasjon om hvor løypene er oppkjørt og når- bare se på denne linken: http://www.skisporet.no/hedmark/flishogda Hit skal jeg i morgen. Den svarte runde tingen på kartet er en tråkkemaskin med GPS, når den tingen roterer, er tråkkemaskinen i arbeid og alle vet at her er det ferske oppkjørte spor. Fantastisk. Tenk om noen i nord kunne tenkt å gjort noe lignende.
Vel, planen videre er at den 20 februar skal jeg delta i: http://www.trysilskimaraton.org/
Planen for morgendagen er klar. Søndag er en ny dag og en ny mulighet og da ser det ut pr nå som det blir her: http://www.skisporet.no/hedmark/hedmarksvidda
Fortsatt god idrettslig helg.



Ingen kommentarer: