onsdag 17. mars 2010

Thriller håndball i Elverumshallen ikveld.

Det var en thriller håndballkamp i Elverumshallen ikveld hvor hjemmelaget møtte Drammen. Sluttresultatet ble 28-28, som var OK. Begge lag hadde sine perioder og ledet med opptil 3 mål. Men kampen var utrolig spennende og da 2 minutter gjensto ledet Drammen 28-26. En god sluttpurt sikret hjemmelaget ett viktig poeng. Drammen leder serien og vinner nok tittelen. Men når tre runder gjenstår ligger Elverum som nr 2 på tabellen.
På bildet, Steffen Stegavik, som er hjemmelagets strateg, han vil om ett år eller to være en av Robert Hedin's menn på herre landslaget. Han er spådd en lysende kariere og har tegnet ny kontrakt med Elverum. Han hadde forøvrig flere gode profftilbud fra utlandet nå i vinter.