lørdag 6. juni 2009

Makkedonoia-Norge 0-0.

Bare for å gjøre det helt klart, og det er ikke i etterpåklokskapens navn, men.... 0-0 mot Makkkkkedonia.... he he he, huffff. ...Vi hadde en laang diskusjon for lang tid tilbake.... etter at Hareide kasta kortene og dro til Møre. Hvem skal ta over landslaget, en nordmann eller en utlending?? Alle, ja, alle skrek om seg, det må da være en nordmann??, for denne nordmann er da den eneste? som fortår norsk fotball. HAR DERE HØRT SÅ MYE BULLSHITT. Nei, disse vise menn som skal forsvare seg, spillere og trener (merk dere det), de må jaggu være beskyttet av høyere makter internt i landet (forbundet). Si meg, våre norske spillere i, f.eks England, de må yte innsats for å få spille i Premier league!!! Idag så kan vi vel bare si at hvis noen ytte noe, ja, kanskje noen var lett svett, så er det maxxx. En utlending som trener er det vi må ha nå, for å få opp innsatsen, innsatsen, innsatsen, det mangler disse ....som tjener allltfor mye for å yte, intet. Landslaget kjeder meg, Drillo, de gutta du har idag er ikke de samme du hadde på 90 tallet. Så, se på norsk eller svensk eller dansk fotball,,, spillere tjener millioner av kroner?? jobber to timer dagen, soler seg i glansen og spiller som en høne. Erik Bakke i Brann tjener 3 mill, hei hei, mannen er jo kun istand til å skade motstandere, det er år og dag siden den mannen har spilt en god kamp. Brann, send han til Sogndal med enveisbillett. men han er ikke alene, jeg kunne nevnt maaaaange som han, dette var bare et eksempel. OK, nok gulp for denne gang, ha en trivelig helg.

2 kommentarer:

Hege sin blågg:-) sa...

Som æ sa tidligere idag.. Vi kom ALDRIIII t å klare bedre enn uavgjort. Ka du forvente av Carew m gulle rundt halsen og Gamsten m hårgeleen??? Næi Drillo, look to THE NORTH OF NORWAY!!! Vi spille faktisk fotball her oppe åsså. Og m NORTH NORWAY mene æ NORD FØRR POLARSIRKELEN!!!!! D BOR folk her oppe åsså........

Øystein sa...

du har litt rætt, men her oppe finnes jo ikje en som har sett en ruinn baill, gamstn trur bailln e 5kainta, sånn så hann spæll, å de andre e itj berre, nei han buljo sku vært på lage.